Mini kerken

Vanaf 5 juli 2020 zijn wij gestart met mini-kerken. Maar wat zijn mini-kerken?

Mini-kerken zijn eigenlijk kleine kerkdiensten. In kleine groepen van circa 6 tot 20 personen wordt op diverse locaties in de regio Bergen op Zoom een kleine kerkdienst gehouden. In een mini-kerk (niet echt een kerkgebouw, maar bij mensen thuis in de woonkamer, in de tuin, in een aparte zaal of waar de gastheer- of -vrouw ook maar voor kiest) wordt eerst via video gekeken naar de centrale hoofddienst. Tot 30 augustus 2020 is dat een video-opname en vanaf 6 september centraal vanuit het Curio-gebouw in Bergen op Zoom. Daarna geeft men als kleine groep daar een verder vervolg aan. Dat kan op verschillende manieren: gezamenlijk gebed, een bespreking van de centrale preek aan de hand van megegeven vragen, een wandeling in de natuur of gewoon gezellig koffie drinken met elkaar.

Waar zijn de mini-kerken?

De locaties verschillen per week. Als u al lid van de gemeente bent, ontvangt u iedere week een link met het locatierooster waar u zich kunt inschrijven voor de desbetreffende zondag. Ben je gast? Ook dan ben je van harte welkom! Stuur in dat geval even een mail naar ons. Als u al iemand kent uit onze gemeente, dan mag u zich natuurlijk ook via die persoon inschrijven.

Wanneer en hoe laat zijn de mini-kerken?

De mini-kerken vinden in principe altijd op zondag plaats. De aanvangstijd kan verschillen per groep: als men vanuit de mini-kerk live naar de centrale dienst wil kijken, dan start de mini-kerk om 10.00u. Kiest men er voor om naar de opgenomen dienst te kijken, dan zal de aanvangstijd later dan 10.00u zijn. Je vindt de starttijd per locatie op het locatie-rooster dat per mail aan gemeenteleden wordt gestuurd. Ben je gast? Stuur dan gerust een mail.

 

GA NAAR 'BEZOEK ONZE KERKDIENST'