Voor tieners en jongeren

Als levenslustige tiener of jongere wil je een gevarieerd programma, met veel actie, afwisseling en gezelligheid. Daarom organiseert De Schuilplaats geen doorsnee ochtend of avond, maar een mengeling van spellen, studie, discussie en leuke activiteiten. In de kerk of daarbuiten. Allemaal unieke en eigentijdse manieren om een ontmoeting te hebben met de levende God. En om vrienden te maken voor het leven!

Iedere twee weken komen alle tieners op zondag bij elkaar tijdens de samenkomst in De Schuilplaats. In een ongedwongen sfeer onder het genot van drinken en wat lekkers leren ze over God en van elkaar. Ze starten om 10.00 uur met een gezamenlijke activiteit en gaan daarna uit elkaar in twee groepen. 

12+
De 12+ zit met een gezellig clubje van ongeveer 15 tieners bij elkaar in de leeftijd van 12 t/m 14 jaar. We beginnen altijd met gebed en daarna een leuke activiteit ter introductie van het thema. Dit thema wisselt iedere keer. We duiken samen in de Bijbel om te kijken wat Gods Woord over het onderwerp zegt. Na de studie is het tijd voor ontspanning!

15+
De 15+ groep bestaat uit een gezellig club tieners van 15 t/m 18 jaar. Ook bij de 15+  wisselen we af met studie en ontspanning. We willen God beter leren kennen, dichter bij Hem komen en ontdekken hoe wij in ons geloof kunnen toepassen. Naast de bijeenkomsten op zondag zijn er regelmatig leuke activiteiten, zoals een jongerenweekend genaamd U-Turn, een obstacle-run en “chillavonden” waarbij we gamen, bordspel spelen of lekker ontspannen een film kijken. We sluiten ieder jaar af met een gave activiteit, zoals waterskiën of een nachtelijke speurtocht! 

19+
Wij zijn een leuke en enthousiaste groep jongeren van 19 jaar tot 26 jaar. We komen één keer per maand op zondagmiddag samen bij iemand thuis. We beginnen de middag met een lunch en hebben daarna een studie. Deze studies gaan steeds over andere onderwerpen, maar net waar de groep behoefte aan heeft. Verder plannen we regelmatig leuke activiteiten. Kortom: één en al gezelligheid!

Welkom!

Ben jij tussen de 19 en 26 jaar en wil je ook een keer aansluiten? Dan ben je van harte welkom! Mail gerust naar ons!

Jongerenreis
Als jongeren hebben we nu twee keer zendelingenwerk ondersteunt door, naast financiële steun, ook praktisch aan de slag te gaan. Dit doen we samen met de 19+ groep. In de zomer zijn we afgereisd naar Roemenië, waar we geholpen hebben bij Rise 2 Shine Ministries van Frank en Rita Stout. Dit is erg dankbaar werk en gaaf om op die manier met elkaar op te trekken! 

Welkom!
Ben jij tussen de 12 en 19 jaar ben ben je nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte uitgenodigd om een keer langs te komen! Als je vragen hebt, kun je altijd in de dienst contact opnemen met  Michiel Schrier, Martin Verburgh, Peggy van der Gaag en Peter den Herder.