Themagroepen

‘Het kloppend hart van de kerk’, zo worden ze ook genoemd, de themagroepen. Want een grote kerk heeft ook een keerzijde; je kent niet altijd iedereen meer, en je kunt je soms verloren voelen in de massa. Daarom komen mensen doordeweeks in kleine groepen samen, een soort mini-gemeentes, vaak aan huis. Er gaat een verbazingwekkende kracht vanuit, bewijs van wat God belooft in de bijbel: ‘Waar twee of drie in de naam van Jezus bij elkaar zijn, daar is Hij erbij!’ Het werkt!

Persoonlijk
In groepen van ongeveer 12 mensen kom je samen. Om persoonlijke dingen te delen, voor elkaar te bidden, voorbede te doen voor ons land en de nood in de wereld. Maar ook om eens even na te praten over de preek, en wat je ermee kunt in je persoonlijke leven, of om eens even de bijbel in te duiken, en met elkaar nieuwe dingen te leren. Elke themagroep geeft er op een eigen manier invulling aan, maar allemaal met een mix aan basisingrediënten, waaronder aanbidding, napraten over het Woord van God, persoonlijke ervaringen delen, tijd en gezelligheid met elkaar, en zorg voor elkaar.

Ook naar een themagroep?
De themagroepen vinden plaats bij iemand thuis in de huiskamer, in verschillende wijken van Bergen op Zoom en omliggende dorpen. Wilt u meer weten over de themagroepen of zou u graag zelf een groep bezoeken, dan kunt u contact opnemen met Bonnie Nieuwkerk.