voor kinderen

Vrolijke kinderliedjes, speels ingepakte Bijbelverhalen en creatieve activiteiten maken van elke kinderdienst een feestje! Want geloven is voor alle leeftijden, en kinderen zijn de kerk van vandaag.

De kinderdiensten zijn op de eerste verdieping van het Markiezaatcollege. Tijdens de aanbidding worden de kinderen uitgenodigd naar boven te gaan voor hun eigen samenkomst. De crèche voor de allerjongsten is open vanaf 10.00.

Crèche
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Daarom is er een crèche voor de allerkleinsten, van 0 tot 4 jaar, gedurende de hele samenkomst. Hier is ruimte om te spelen en ontdekken, te zingen en de knuffelen. 

Onder- en middenbouw
Deze groep is voor kinderen van 4 t/m 9 jaar (basisschoolgroepen 1 t/m 5). Iedere week staat er een bijbelverhaal centraal, waar we met sport, spel en knutselen vorm aan geven. 

Bovenbouw
Deze groep is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (basisschoolgroepen 6 t/m 8). In de bovenbouw proberen we de kinderen zoveel mogelijk zelf met de Bijbel zelf aan de slag te laten gaan, zodat ze deze steeds beter leren kennen. 

Speciale kinderactiviteiten
Naast de wekelijkse zondagse kinderdiensten, worden ook geregeld andere kinderactiviteiten georganiseerd. Zo is er één keer in de maand Promise Land waarbij alle groepen bij elkaar zitten en er, rondom een jaarlijks thema, veel creatieve activiteiten worden gedaan. Dit jaar is het thema Promise Lab. De kale professor K. Boem van de universiteit van München en zijn bijziende stagiair Mario uit Napels nemen ons mee in hun spectaculaire en komische experimenten, hierbij verwijzend naar belangrijke bijbelverhalen.

Allemaal van harte welkom!