Welkom bij onze kerkdienst of een van de kleine groepen!

 

De Evangelische kerk de Schuilplaats kent diverse momenten waarop gemeenteleden en gasten samenkomen. Wij willen gastvrij zijn en hopen daarom dat er voor jou ook iets passends bij zit!

 Zondag om 10.00u

 Centrale dienst, Blokstallen III, Blokstallen 3 (bij Wilhelminaveld), Bergen op Zoom 
 Tevens Livestream via ons YouTube kanaal (uiteraard ook later terug te kijken!)

 Maandag t/m zaterdag

 Diverse kleine groepsbijeenkomsten: Themagroepen, Tiener- en jongerenbijeenkomsten, Mannenontbijt

 

 

 

 

 

 

 

Op zondagochtend komen we als kerk bij elkaar om God te ontmoeten, over Hem te leren, maar ook om met elkaar contact te zoeken. Tijdens de dienst eren we God en vieren we het leven wat we van Hem ontvangen. We leren wat het betekent om met God te leven. Dit door muziek, gebed, de bijbel en het delen van ervaringen en een snoepje tijdens de preek.

Belangrijk vinden wij dat iedereen vooral zichzelf kan zijn. Of dit nu uitbundig zingend is of rustig luisterend op je stoel. Voel je vrij om deel te nemen aan de dienst op een manier die jij prettig vindt.

Voor kinderen, klein en groot
Is God een man met een witte baard ergens hoog in de hemel? Of is Hij dichtbij en wil Hij met je lachen en laten zien dat Hij van je houdt? Tijdens de kinderdienst leren kinderen wie God is door Bijbelverhalen, muziek, spel en creativiteit. Kinderdienst is er ongeveer om de week. Om de week is er ook crèche (0-4 jaar) beschikbaar. Stuur gerust een mail via het Contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden.
 

Praktische informatie
De centrale dienst begint op zondagmorgen om 10.00 uur. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Liever op fiets? Voor fietsen is er een droog plekje in de fietsenstalling.
Heb je ergens hulp bij nodig? Vraag het gerust! 

Na de dienst elkaar ontmoeten.
Na de centrale dienst is er koffie en thee. Een mooi moment om even na (en bij) te praten en elkaar beter te leren kennen!