Welkom bij onze kerkdienst of een van de kleine groepen!

 

De Evangelische kerk de Schuilplaats kent diverse momenten waarop gemeenteleden en gasten samenkomen. Wij willen gastvrij zijn en hopen daarom dat er voor jou ook iets passends bij zit!

 Zondag om 10.00u

 Centrale dienst, Blokstallen II, Bergen op Zoom 

 Zondag, diverse tijden

 Mini-kerken in de regio Bergen op Zoom. 

 Maandag t/m zaterdag

 Diverse kleine groepsbijeenkomsten: Themagroepen, Tiener- en jongerenbijeenkomsten, Mannenontbijt

 

 

 

 

 

 

 

Op zondagochtend komen we als kerk bij elkaar om God te ontmoeten, over Hem te leren, maar ook om met elkaar contact te zoeken. Tijdens de dienst eren we God en vieren we het leven wat we van Hem ontvangen. We leren wat het betekent om met God te leven. Dit door muziek, gebed, de bijbel en het delen van ervaringen en een snoepje tijdens de preek.

Belangrijk vinden wij dat iedereen vooral zichzelf kan zijn. Of dit nu uitbundig zingend is of rustig luisterend op je stoel. Voel je vrij om deel te nemen aan de dienst op een manier die jij prettig vindt.

Voor kinderen
Is God een man met een witte baard ergens hoog in de hemel? Of is Hij dichtbij en wil Hij met je lachen en laten zien dat Hij van je houdt? Tijdens de kinderdienst leren kinderen wie God is door Bijbelverhalen, muziek, spel en creativiteit.

Alle kinderdiensten zijn op de eerste verdieping. De crèche (0-4 jaar) is vanaf 10.00 uur beschikbaar. Alle andere kinderprogramma's starten later. Tijdens de dienst wordt aangegeven wanneer de kinderen naar hun eigen dienst mogen.

Praktische informatie
De centrale dienst begint op zondagmorgen om 10.00 uur in het Curio-gebouw aan de Nobellaan 50 in Bergen op Zoom. Kom je met de auto? Parkeren kan rondom het gebouw in de parkeervakken of op het parkeerplein aan de overkant van de straat. Liever op fiets? Voor fietsen is er een droog plekje in de fietsenstalling.
Je komt binnen via de hoofdingang van het schoolgebouw. Daar heten we je graag welkom en geven we je wat praktische informatie. De weg naar de zaal is niet te missen en er is altijd voldoende plek. Heb je ergens hulp bij nodig? Vraag het gerust! 

Zoals je hierboven wellicht al las, zijn er ook mini-kerken: (zondags)bijeenkomsten in kleine groepen op diverse locaties in de regio. Hier lees je er meer over.

Na de dienst elkaar ontmoeten.
Na de centrale dienst is er koffie en thee. Een mooi moment om even na (en bij) te praten en elkaar beter te leren kennen!