Welkom bij onze kerkdienst

De Schuilplaats organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten. Onze kerkdienst op zondag staat daarbij centraal. Je bent van harte welkom!

Op zondagochtend komen we als kerk bij elkaar om God te ontmoeten, over Hem te leren, maar ook om met elkaar contact te zoeken. Tijdens de dienst eren we God en vieren we het leven wat we van Hem ontvangen. We leren wat het betekent om met God te leven. Dit door muziek, gebed, de bijbel en het delen van ervaringen en een snoepje tijdens de preek. Belangrijk vinden wij dat iedereen vooral zichzelf kan zijn. Of dit nu uitbundig zingend is of rustig luisterend op je stoel. Voel je vrij om deel te nemen aan de dienst op een manier die jij prettig vindt.

Voor kinderen, klein en groot
Is God een man met een witte baard ergens hoog in de hemel? Of is Hij dichtbij en wil Hij met je lachen en laten zien dat Hij van je houdt? Tijdens de kinderdienst leren kinderen wie God is door Bijbelverhalen, muziek, spel en creativiteit. Kinderdienst is er iedere zondag, met uitzondering van de laatste zondag van de maand. Er is dan ook crèche (0-4 jaar) beschikbaar. Kijk voor de zekerheid in onze agenda (klik op de betreffende samenkomst) of er kinderdienst en crèche beschikbaar is. Stuur gerust een mail via het Contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden.

Tieners en jongeren
De tieners en jongeren hebben om de week op zondagochtend een eigen bijeenkomst. Kijk voor meer informatie op onze pagina voor Tieners en jongeren

Na de dienst elkaar ontmoeten.
Na de centrale dienst is er koffie en thee. Een mooi moment om even na (en bij) te praten en elkaar beter te leren kennen.

Praktische informatie
De centrale dienst begint op zondagmorgen om 10.00 uur. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Liever op fiets? Er is een fietsenstalling. Heb je ergens hulp bij nodig? Vraag het gerust!