Tieners en Jongeren

Recht-voor-zijn-raap, zwart-wit, hyperactief, ongezouten… als levenslustige tiener wil je dan ook een heel gevarieerd programma, met veel actie, afwisseling en gezelligheid. Daarom organiseert De Schuilplaats geen doorsnee ochtend of avond, maar een mengeling van spellen, discussie, binnen- en buitenactiviteiten, met eten en drinken, in de kerk of daarbuiten. Allemaal unieke, eigentijdse manieren om een ontmoeting te hebben met de levende God. En om vrienden te maken voor het leven!

Elke week, 2x in de maand op zondagmorgen aan de Nobellaan 50 (tijdens de samenkomst), 1x in de maand op vrijdagavond in het kantoor van De Schuilplaats, Halsterseweg 58a in Halsteren, van 19.00u tot ongeveer 21.30u. De data zijn terug te vinden in de agenda. Verder zijn er regelmatig andere activiteiten. Van een kamp tot wandklimmen, van een speciale kerstavond tot ’s nachts over het strand sjouwen en in de late uurtjes warmend aan een kampvuur.

Welkom
Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, en lijkt het je wat om ook eens wat verder kijken dan je neus lang is?? Dan ben je van harte uitgenodigd om een keer langs te komen! Als je vragen hebt, kun je altijd in de dienst contact opnemen met Paul Hartman, Jeanet Korevaar, Michiel Schrier of Martin Verburgh.