Kinderwerk

Als je een kijkje neemt in de keuken van het kinderprogramma, wens je stiekem weer even jong te zijn en tijdens de aanbidding mee ‘naar boven te glippen’ voor één van de drie kindersamenkomsten. Vrolijke kinderliedjes, speels ingepakte Bijbelverhalen en creatieve activiteiten maken van elke kinderdienst een feestje! Want geloven is voor alle leeftijden, en kinderen zijn de kerk van vandaag.

De kinderdiensten zijn op de eerste verdieping van het Markiezaatcollege. Tijdens de aanbidding worden de kinderen uitgenodigd naar boven te gaan voor hun eigen samenkomst.

Onder- en Middenbouw, 4-10 jaar, basisschoolgroepen 1 t/m 6;
Bovenbouw, 10-12 jaar, basisschoolgroepen 7 en 8.

In de bovenbouw proberen we de kinderen zoveel mogelijk zelf met de Bijbel zelf aan de slag te laten gaan, zodat ze deze steeds beter leren kennen.

Sinds kort wordt er ook een workshop, "Bible Journey", voor de bovenbouw en jonge tieners gegeven om zo beter wegwijs te worden in de Bijbel.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen …
Er is een crèche voor de allerkleinsten, van 0-4 jaar, gedurende de hele samenkomst. Je kunt daar vanaf kwart voor tien terecht met je baby's en peuters. Een aantal keren per kwartaal bieden we ook een peuterprogramma aan.

Speciale kinderactiviteiten
Naast de wekelijkse zondagse kinderdiensten, worden ook geregeld andere kinderactiviteiten georganiseerd. Zo is er één keer in de maand Promise Land waarbij alle groepen bij elkaar zitten en er, rondom een jaarlijks thema, veel creatieve activiteiten worden gedaan. Dit jaar is het thema Promise Camp. Op dit kamp leren we samen met het komische duo Lodewijk en Jos belangrijke dingen voor op kamp en in het echte leven.

Allemaal van harte welkom!


Promiseland