Kinderen, de kerk van vandaag

Kinderdiensten
Als je een kijkje neemt in de keuken van het kinderprogramma, wens je stiekem weer even jong te zijn en tijdens de aanbidding mee ‘naar boven te glippen’ voor één van de drie kindersamenkomsten. Vrolijke kinderliedjes, speels ingepakte Bijbelverhalen en creatieve knip-, knutsel- en kleiwerkjes maken van elke kinderdienst een feestje! Want geloven is voor alle leeftijden, en kinderen zijn de kerk van vandaag.

Leeftijdsgroepen
De kinderdiensten zijn op de eerste verdieping van het Markiezaatcollege. Tijdens de aanbidding worden de kinderen uitgenodigd naar boven te gaan voor hun eigen samenkomst.

DSC_0276–         Onderbouw, 4-7 jaar, basisschoolgroepen 1, 2 en 3;
–         Middenbouw, 7-10 jaar, bassischoolgroepen 4,5 en 6;
–         Bovenbouw, 10-12 jaar, basisschoolgroepen 7 en 8.
Hoe hoger je in de groepen komt, hoe moeilijker het wordt. In de bovenbouw proberen we de kinderen zoveel mogelijk met de bijbel zelf aan de slag te laten gaan.

 

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen…
IMG_7627_0419Er is een crêche voor de allerkleinsten, van 0-4 jaar, gedurende de hele samenkomst. Je kunt daar vanaf kwart voor tien terecht met je kroost. Een aantal keren per kwartaal bieden we ook een peuterprogramma aan.

 

 

 

Speciale kinderactiviteiten
Kinder_kampvuurNaast de wekelijkse zondagse kinderdiensten, worden ook regelmatig andere kinderactiviteiten georganiseerd. Zo is er één keer in de maand Promised Land waarbij alle groepen bij elkaar zitten en er diverse speciale activiteiten worden gedaan, vaak rondom een thema of hobby.

De kinderen sponsoren in 2016 ook een kind van Living Waters Village, een kinderdorp op Borneo, geleid door Ronnie Heijboer en zijn team (zie http://www.heyboer.org/).

 

Contact

Voor meer informatie over de kinderdiensten of speciale kinderactiviteiten, kun je contact opnemen  via het Contactformulier.

Leave a Reply

*

captcha *