Deze maand…

 

 

 

Datum Spreker Leiding van de dienst Aanbiddingsleider
6 januari Jan Dees Peter Nieuwkerk Jan van der Gaag
13 januari Marco Visser Nanneke Zelle Stefan Poolen
20 januari Daniël Sloots Jan Dees Jasper Otten
27 januari André Nieuwkerk Jan Sengers Nico Fonteine

 

Sprekers aan het woord

Voor wie op zoek is naar antwoorden, levenslessen en een allesomvattende richtingaanwijzer voor het leven, hoeft zich maar te wenden tot de bijbel. Het meest verkochte boek ter wereld is relevanter en actueler dan ooit! Niet voor niets heeft dit Woord van God ‘het hoogste woord’ in de Schuilplaats. Elke samenkomst gaat dit levensveranderende boek open. Onomstoten brengen de sprekers het boek tot leven: een hartverwarmende boodschap, helder, eerlijk en praktisch. ‘Wie oren heeft, die hore…’ Read More →

De samenkomst, een ontmoetingsplek tussen God en mensen

Aanbidding, onderwijs en ontmoeting… Het zijn een paar van de basisingrediënten van de zondagse samenkomst die zorgen voor een levensveranderende ontmoeting met Jezus. Niemand die Hem ontmoet is daarna nog hetzelfde. Preken in “oude kerktaal” maken plaats voor een boodschap in gewoon hedendaags Nederlands; duidelijk, praktisch en recht-door-zee. Alles omlijst door eigentijdse muziek. En wie denkt dat het daarna afgelopen is, mist de kern van het kerk-zijn: napraten en gezelligheid onder het genot van koffie of thee is ook een belangrijk onderdeel van het “kerk-zijn” in de Schuilplaats. Want geloven, dat doe je niet alleen.

Ook eens binnenkijken in de keuken van een bruisende kerk? Elke zondagmorgen vanaf half 10 staat de deur van schoolgebouw ‘Het Markiezaatcollege’ aan de Nobellaan voor je open. Om 10 uur begint de samenkomst. We zien je graag.

Aanbidding brengt dichterbij dan ooit

 

Wie God wil ontmoeten, is maar een stemgeluid bij Hem vandaan. Het begin van de samenkomst, en het absolute ‘einde’, zijn dan ook de lofuitingen, liefdesverklaringen en hartenkreten die naar de hemel stijgen tijdens de aanbidding. Met eigentijdse muziek, onder leiding van een gepassioneerde band, geeft de kerk een ereplaats aan Jezus. Zodat iedereen die er komt, een echte ontmoeting kan hebben met Hem, die het leven is en geeft.

Kinderen, de kerk van vandaag

Kinderdiensten
Als je een kijkje neemt in de keuken van het kinderprogramma, wens je stiekem weer even jong te zijn en tijdens de aanbidding mee ‘naar boven te glippen’ voor één van de drie kindersamenkomsten. Vrolijke kinderliedjes, speels ingepakte Bijbelverhalen en creatieve knip-, knutsel- en kleiwerkjes maken van elke kinderdienst een feestje! Want geloven is voor alle leeftijden, en kinderen zijn de kerk van vandaag.

Read More →