Jongeren (17+)

11107739_102070Bruisend van energie
Je bent jong en je wilt wat. Dan ben je bij de 17+ groep van de Schuilplaats aan het juiste adres. Deze jongvolwassenengroep, van 17 tot 25 jaar, bruist van energie. Met zo’n 10 jongelui komen ze regelmatig samen om te praten en na te denken over wat God vandaag in hun leven betekent, afgewisseld met lekker eten en leuke uitstapjes. Een levendige, actieve groep, heel open en gastvrij, waarin elke jongere zich snel thuis voelt. 

Jongerendienst
De jongerendienst vindt plaats tijdens de normale kerkdienst. Tijdens deze jongerendienst is er ruimte voor een Bijbelstudie, een goed gesprek en bidden we met en voor elkaar. Hele oprechte vragen, boeiende gesprekken en ontspannen napraten zorgen voor een goede mix van onderwijs en gezelligheid om te groeien in verbinding met elkaar en met God.

Andere jongerenactiviteiten
Buiten de gebruikelijke tweewekelijkse bijeenkomst zijn er ook regelmatig andere activiteiten, zoals een landelijk jongerenweekend, een gemeenteweekend, een jongerenreis, een BBQ, samen lunchen of gezellige uitstapjes als een avondje skiën of met elkaar wat drinken.

Wat en waar?
Eén keer in de twee weken komen we samen tijdens de normale kerkdienst van de Schuilplaats, Nobellaan 50, Bergen op Zoom. Voor de data, kun je een kijkje nemen in de agenda >>. Woon jij in de buurt en lijkt jou het wel wat of ben je gewoon nieuwsgierig? Wees vrij om eens langs te komen of neem contact op met Jacco en Lycia de Pooter, via het Contactformulier.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *